Om Promotheus

 

Promotheus är en innehållswebbplats som ger besökare de senaste reklambladen och rabatter från ledande återförsäljare. Vårt främsta mål är att göra det enklare för dig att bläddra bland reklamerbjudanden som alla smidigt finns på en och samma plats. Promotheus erbjuder regelbundet och i rätt tid ett brett urval av hundratals aktuella reklamblad från de mest framstående återförsäljarna i landet, allt från stora kedjor till mindre specialiserade butiker. Du kan jämföra alla tillgängliga erbjudanden och rabatter samt söka efter specifika produkter, varor och varumärken som intresserar dig. Vi gör det möjligt för dig att vara väl informerade konsumenter som effektivt kan välja det mest fördelaktiga erbjudandet och spara både pengar och tid.

För att säkerställa att ingen reklam eller rabatt går obemärkt förbi och att du alltid har aktuella erbjudanden tillgängliga, ladda ner vår Promotheus-applikation på din mobiltelefon eller surfplatta, tillgänglig för Android och iOS. För mer information om det, besök här.

 

Om författarna

Opportunus grundades 2012 i Tjeckien. Deras första produkt var webbplatsen Kompas Slev, följt av lanseringen av ytterligare webbplatser. Idag verkar företaget på den digitala marknaden i över 60 länder på sex kontinenter och hanterar nästan två hundra webbplatser och applikationer. Nästan hundra anställda fokuserar på att skaffa och tillhandahålla information om butiker, reklamblad och rabatter till slutkunder, inklusive filialinformation, adresser, öppettider eller individuella produktpriser. Våra webbplatser och applikationer betjänar främst slutkunder i deras köpbeslut och sparar dem tid och pengar. Dock används vår rika databas av butiker, produkter och rabatter också av B2B-partners, som stora mediehus. Data från vår databas fungerar som innehåll för deras läsare, på samma sätt som våra webbplatser underlättar deras köp. En av de B2B-innovationer som vi erbjuder är ecPaper, ett verktyg för att skapa interaktiva kataloger. Det är främst utformat för företag inom tillverkning och handel som vill effektivt och interaktivt erbjuda sina produkter online. För mer information om Opportunus, besök webbplatsen på opportunus.cz.

 

Kontakta

Opportunus s.r.o.
Praha 7, U Uranie 1583/23, PSČ 17000
[email protected]
https://opportunus.cz